DIENSTEN.

U zocht en heeft gevonden! Omdat Ghently nooit een uitdaging uit de weg gaat. Kunnen we ons na meer dan 5 jaar in het vak. Specialist noemen in offline en online reclame en communicatie. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Video productie

Bent u op zoek naar een videoproductiebedrijf, maar schrikt u van duizelingwekkende offertes? Geen nood! Ghently maakt hoge kwaliteit videoproducties toegankelijk voor een zo laag mogelijk tarief. Hoe groots u wilt uitpakken, bepaalt u zelf. Je kan terecht bij ons voor bedrijfsvideo’s, animaties, timelapse-en hyperlapsevideo’s, dronevideo’s,…

Onze werken

Web development

Een bedrijfs- of campagne website is cruciaal in de merkbeleving. We verzorgen het design en de ontwikkeling op maat. Functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid: onze key pijlers voor het creëren van een degelijke website en webshop.

Onze werken

Social media management

Wij helpen u die beïnvloedingsstrategie te ontwikkelen en daaraan invulling te geven. Wij creëren een platform voor aantrekkelijke (visuele) content, helpen u breder draagvlak voor uw public affairs-doelen te vinden of een specifieke doelgroep online te bereiken.

Onze werken